Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2.01: HA ELJÖN A KASZÁS... - Miután kórházba vitték az autóbalesetet szenvedett Dean, Sam és John Winchestert, Dean arra ébred, hogy senki nem hallja, és nem is látja. Kiderül, hogy ő csak egy lélek, és a teste haldoklik. Ezalatt egy különleges szellem szedi áldozatait a kórházban, mialatt John megidézi a démont, akit korábban üldöztek. Egyezséget akar vele kötni...

2.02: A BÓHOC - Egy bohóc szedi áldozatait egy vándorcirkusz közelében elég furcsa módon. A gyerekek közelébe férkőzik, akik beengedik őt a házba. Miután bent van, a bohóc végez a szülőkkel, de békén hagyja a gyerekeket. Dean és Sam az ügy megoldása mellett még kapcsolatba kerül apjuk régi ismerősével Ellennel, és a lányával, Jo-val.

2.03: VÉRSZOMJ - Dean és Sam a nyomokat követve egy kisvárosba érkezik, ahol rájönnek, hogy vámpírok tanyáznak. Azonban a vámpíroknak sem egyszerű a helyzetük, hiszen nyomukban van Gordon Walker, a megszállott vámpírvadász, aki bármire képes, csakhogy megölje az éjszaka teremtményeit. Lelki állapota miatt Dean nagyon jól kijön a vámpírvadásszal.

2.04: A LÁNY NEM NYUGSZIK BÉKÉBEN - Sam és Dean, mialatt édesanyjuk sírját látogatják meg, egy különös sírhelyre akadnak: az összes növény elszáradt a bizonyos sír körül. Dean rosszat sejt emögött. Kiderül, hogy a halott egy fiatal lány volt, akit megcsalt a barátja. Később ez a barát is meghal; valami elvágja a torkát. A Winchester-fivérek rájönnek, hogy egy zombi áll a háttérben. De ki irányítja?

2.05: KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG - Samnek újabb látomása lesz, amiben egy öreg, békés fekete férfi telefonhívást kap, majd bemegy egy fegyverkereskedésbe, végez az eladóval és önmagával. Sam úgy gondolja, hogy ennek az egésznek köze lehet egy olyan személyhez, mint amilyen ő maga is, és akikről a démon beszélt nekik korábban. (a Winchester-fivérek már találkoztak egy hasonló fiúval, Max-szel, a "Rémálmok" c. részben)

2.06: SZŐKÉK ELŐNYBEN - Különös dolgok történnek egy nagyvárosi panelházban: egy szellem szedi áldozatait, akik mind szőke, fiatal nők. Sam és Dean az ügy nyomába ered, ám a vadászat során csatlakozik hozzájuk Jo is, akinek ez az első vadászata. Ő akar lenni a csali. A fiúk ennek nem örülnek, de ha le akarják állítani H.H.Holmes, a tömeggyilkos szellemét el kell fogadniuk az ötletet.

2.07: A VÁDLÓTTAK PADJÁN - A Winchester fivéreket letartóztatták. Deant csalásokkal és a St. Louisban történt gyilkosságokkal vádolják. Ezzel egyidőben a városban gyilkosságok történnek, amelyek mögött Sam egy bosszúálló szellemet sejt. De vajon mi lehet az oka, hogy a kísértet öl, és hogyan kapcsolódik a nyomozóhoz?

2.08: ALKU A DÉMONNAL - Halálesetekről számolnak be az újságok. Az áldozatok mind úgy haltak meg, hogy vérengző vadállatok támadták meg őket, azonban ez csak a képzeletükben történt. Sam és Dean egyből arra gondol, hogy ezek a lények Fekete kutyák voltak, ám amikor a nyomozás során az útkereszteződésben egy furcsa kis dobozt találnak, máris máshogy gondolják a dolgot.

2.09: A VÍRUS - Samnek ismét látomása lesz, amiben Dean megöl egy fiatalt, aki az életéért könyörög, és azt hajtogatja, hogy "Nincs bennem". Mikor elmennek a helyre, hogy utánajárjanak az ügynek, rá kell jönniük, hogy egy démoni vírus szedi az áldozatait. A lakók sorra fertőződnek meg, és támadják meg az egészségeseket. Senki sincs többé biztonságban...

2.10: AZ ŰZOTT VAD - Ava, egy Samhez hasonló látó kap látomást Sam haláláról. Ezért felkeresi a férfit, hogy megakadályozza a katasztrófát. Deant közben elrabolja a "régi" ismerősük, a vadász Gordon. Gordonnak az a célja, hogy végezzen az összes olyan fiatallal, akinek valamilyen különleges képessége van. Pont olyanokkal, mint Sam...

2.11: GYEREKJÁTÉK-Egy ódivatú szálló készül bezárni kapuit, azonban megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Ellen javaslatára Sam és Dean az ügy nyomába ered, és kiderítik, hogy a hotelben lévő babaházban a bábuk pont olyan helyzetet vesznek fel, mint az áldozatok. Voodoo mágiára tippelnek. Közben elkeseredésében Sam a pohár fenekére néz rendesen, és olyat ígértet meg Deannel, amit nem szabadna.

2.12: A BANKRABLÓ - Egy bankrablásról szólnak a hírek. Épp egy túszt engednek ki. Aki fegyverrel kikíséri a túszt pedig nem más, mint Dean. De hogyan is keveredett ebbe az egész ügybe? A Winchester fivérek a sorozatos rablások miatt jöttek a városba. Az érdekes az egészben, hogy az elkövető eddig soha nem csinált hasonlót. És a szeme világít a kamerában. Kiderül hát, hogy az ellenfél egy alakváltó.

2.13: ANGYALOK OTTHONA - Tévénézés közben egy lánnyal különös dolog történik. Megremeg a szoba, és egy vakító fény jelenik meg előtte, aki beszél hozzá. Később a lányt az elmegyógyitézetben tartják, ugyanis a hang ösztönzésére gyilkolt. Állítása szerint rossztevőt ölt meg. A hang, akit Istenének tulajdonít. De vajon tényleg Isten akarata volt az egész, vagy csak egy szellem szórakozik?

2.14: ROSSZ VÉR - Sam arra eszmél, hogy csupa vér a keze, és hogy nem emlékszik semmire. Dean már több hete keresi őt. Nem tudják mi történhetett, miért nem emlékszik Sam semmire. Próbálják kideríteni, mi áll a háttérben, de Sam tudja, hogy ő elkövette a gyilkosságot. Csak épp nem emlékszik semmire. Közben ismét feltűnik a színen Jo.

2.15: A SZEMFÉNYVESZTŐ - Talán az egyik legviccesebb és legfurcsább történetbe csöppen bele Sam és Dean, mialatt próbálnak egy ügyet kideríteni. Egy professzor hal meg egy lány szelleme miatt. Egy aligátor jelenik meg a csatornában. Földönkívüliek rabolnak el egy egyetemistát, majd kényszerítik egy lassú táncra. Sam és Dean próbálja kideríteni, hogy melyik természetfeletti lény van ilyen vicces kedvében.

2.16: HALÁLÚT - Molly és férje, David az ötödik házassági évfordulójukon épp egy erdei úton kocsikáznak, mikor egy férfi áll az útra. A nő elrántja a kormányt, majd egy fának csapódnak. Mikor felébred nem találja a férjét. Elindul megkeresni, és talál egy elhagyatott házat, ahol az "elütött" férfi is ott van. Üldözni kezdi Mollyt, aki az útra kiszaladva épp a Winchester testvérek kocsiját állítja meg...

2.17: A VÉRFARKAS - Sam és Dean különös eset után nyomozva érkeznek San Franciscoba. Az összes áldozat teli van harapás- és karmolásnyomokkal, és egyúttal a szívük is hiányzik. A boncoló farkasra, vagy pitbullra tippelne, azonban a Winchester testvérek tudják, hogy egy vérfarkassal van dolguk. Az egyik nyomot követve összeismerkednek Madisonnal, az egyik áldozat ismerősével. Sam közeli kapcsolatba kerül a lánnyal.

2.18: A FILMSTUDIÓ FANTOMJA - A Winchester fivérek Los Angelesbe érkeznek, egyenesen egy filmforgatásra. Az eset nem mindennapi. Egy horrorfilm forgatása közben több haláleset is történik. Azonban kapcsolat az elkövető gyilkos szellemek közt nincs. Dean ezalatt segédmunkásként vesz részt a forgatáson, és találkozik álmai horrorfilm-főszereplőnőjével.

2.19: BÖRTÖNBALHÉ - Megmagyarázhatatlan halálesetek történnek egy börtönben. Ezalatt Samet és Deant megint letartóztatják egy lopási kísérlet miatt. Most azonban nem ússzák meg egykönnyen. Átmenetileg egyenesen börtönbe zárják őket, mégpedig oda, ahol a halálesetek történnek. A látszat azonban néha csal. Mialatt Samet aggasztja a szökésük, Dean szinte otthonosan mozog a foglyok között.

2.20: SZELLEM A PALACKBAN - Dean a kocsit vezetve egy dzsinn nyomában van, mialatt Sam informálja őt telefonon keresztül. Mikor Dean egyedül megy be a teremtmény után az épületbe, a dzsinn elkapja őt. Egy szobában ébred fel egy nő mellett, a kansasi Lawrence-ben. Telefonál Samnek, és a dzsinnről beszél, de öccse nem érti az egészet. És akkor egy kép láttán Dean visszamegy régi otthonukhoz, és találkozik édesanyjával, aki él és virul...

2.21: HA ELSZABADUL A POKOL 1. - A Winchester fivérek épp megállnak egy bárnál, amikor Sam eltűnik. Dean Bobbyval együtt nyomozni kezd, majd Ash különös hívására reagálva Ellenékhez megy, ahol a szalon romokban áll. Eközben Sam egy kihalt faluban ébred fel, és találkozik Andyvel és Avaval (lásd. 2.05 Simon said; 2.11 Hunted), majd két szintén kiválasztott fiatallal. A Sárgaszemű Démon közli a szabályokat: csak egyetlen maradhat életben közülük...

2.22: HA ELSZABADUL A POKOL 2. - Hogy megmentse öccse életét, Dean olyan lépést tesz, amely akár az ő életébe is kerülhet. Felkeresi a démont az útkereszteződésben, aki képes bármit megtenni; cserébe a kérő pár év múlva neki adja a lelkét. Ezalatt a Sárgaszemű Démon megpróbálja elérni, hogy felnyissák neki a Ördög kapuját, hogy kiengedhesse onnan a pusztító seregét...