Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EPIZÓD CÍM ELSŐ VETÍTÉS
FELTÁMADÁS
[Lazarus Rising]
2008.09.18.
Dean csodával határos módon feltámad, ám senki sem tudja, hogyan. Míg a fiú Bobby-val és Sammel megpróbálja kideríteni, ki állhat a háttérben, a környéken lévő démonokat ismeretlen személy megöli. Ruby újra feltűnik, a titokzatos megmentő személye pedig kiderül: egy Castiel nevű angyal állítása szerint ugyanis az Úr parancsára mentette meg Deant, mivel tervei vannak vele.

ISTEN SZEME MINDENT LÁT
[Are You There, God? It's Me, Dean Winchester]

2008.09.25.
Miközben démonvadászok halálának ügyében nyomoznak, a fivérek és Bobby életére néhány szellem tör, mivel őket okolják halálukért. Míg Victor Henriksen, Meg Masters, Ronald Resnick és két kislány szelleme próbál végezni a három férfival, kiderül, hogy az út az Apokaliszis felé megnyílt.
RÉG ELVESZETTNEK HITT DOLGOK
[In the Beginning]
2008.10.02.
Castiel ismét felkeresi Deant, és visszaküldi az 1973-as Lawrence-be. A fiú itt találkozik akkori apjával és anyjával, illetve annak családjával, akik lányukkal együtt természetfeletti lényekre vadásznak. Míg Dean összebarátkozik nagyapjával, a környéken feltűnik Azazel.
ÁTVÁLTOZÁSOK
[Metamorphosis]
2008.10.09.
Dean megtudja az igazságot öccséről, mely nagy vitákat okoz közöttük. A fivérek telefonhívást kapnak egy Travis nevű vadász barátjuktól, így Missouriba utaznak, hogy segítsenek neki. Kiderül, hogy a férfi egy veszedelmes szörnyeteg, egy rougarou nyomában van.
SZÖNYFILM
[Monster Movie]
2008.10.16.

Winchesterék egy pennsylvaniai kisvárosba utaznak, ahol különös gyilkosságok történnek, melyeket Drakula, egy múmia, és egy farkasember követ el. Mialatt Dean megpróbál bevágódni egy helyi pincérnőnél, sikerül kideríteni, hogy a gyilkosságok hátterében egy alakváltó áll, aki nagyon szereti a horrorfilmeket.

SÁRGALÁZ
[Yellow Fever]
2008.10.23.

Dean és Sam sorozatos szívroham általi halálesetek ügyében nyomoznak, amikor is Dean különösen kezd viselkedni. Kiderül, hogy egy szellem által terjesztett kór fertőzte meg, amire ha nem találnak hamar megoldást, a többi áldozathoz hasonlóan meg fog halni.

BOSZORKÁNYSÁG
[It's the Great Pumpkin, Sam Winchester]
2008.10.30.
Sam és Dean megismerik Urielt, aki sokkal gorombább és barátságtalanabb, mint Castiel. Sam nem engedelmeskedik Urielnek, miszerint nem bántalmaz olyan démonokat, akik a testvéreket és a várost is bántják, így Uriel fenyegeti a Winchester testvérek életét. A fiúk ismét boszorkányokkal harcolnak, méghozzá Tracyvel, Donnal és Samhainnel (aki talán szellem?).
A KIVÁNSÁGOK KÚTJA
[Wishful Thinking]
2008.11.06.

Sam és Dean egy olyan kisvárosban nyomoznak, ahol kívánni igazán jó dolog, ráadásul még egy teddy maci kerül is bekerül a képbe. A fivérek rájönnek, hogy mialatt mindenki boldog, a dolgok végkimenetele katasztrófális lehet.

TUDOM MIT TETTÉL TAVALY NYÁRON
[I Know What You Did Last Summer]
2008.11.13.
Ruby elmondja Samnek és Deannek, hogy egy igen eroteljes démon, Alastair keresi Annát aki érti az angyalok a nyelvét. A hármas megpróbál Anna nyomára bukkanni, de Alastair megtámadja oket, ám Ruby sikeresen el tud menekülni a lánnyal. Dean nem nézi jó szemmel, hogy Sam megbízik Rubyban, ezért egy vitatkozás szemtanúi lehetünk. Sam ebbol az okból kifolyólag elmondja Deannek, hogy mi is történt az ido alatt, míg o a pokolban volt. Arra is kitér, hogy Ruby megmentette az életét.
ANGYAOK ÉS DÉMONOK
[Heaven and Hell]
2008.11.30.

Anna visszaemlékezik a múltjára, Dean és Sam pedig megértik végre, hogy miért akarja Castiel és Uriel a lány halálát. Egyetértenek az angyalok rendeletével, és megpróbálnak segíteni Annán azzal, hogy visszaadnak neki egy fontos részt a múltjából, így megmenthetik a lányt. Ezalatt Alastair és a démonok megpróbálják bekeríteni Annát és a fivéreket.

CSONKA CALÁD
[Family Remains]
2009.01.15.

A legrosszabb féle szörnyeteg - Sam és Dean egy fiatal noi szellem megjelenését vizsgálják egy elhagyatott házban, de a dolgok bonyolultabbá válnak, mikor egy család beköltözik. A testvérek képtelenek rábírni oket, hogy távozzanak, de amikor a fiút elrabolják, Samet és Deant keresik meg, hogy mentsék meg a fiút.

HALÁLOS BŰVŐLET
[Criss Angel is a Douche Bag]
2009.01.22.

Winchesterék a varázslatok világába vetik magukat, hogy utánajárjanak egy különös halálesetnek, melyben az áldozat egyik pillanatról a másikra holtan esett össze, testét pedig mintha átszurkálták volna. Mialatt a nyomozás folyik, újabb bűvészhalál történik, a szálak pedig egy sikerességét visszanyert, szintén szakmabelihez vezetnek.

SZORGALMI FELADAT
[Afters School Special]
2009.01.29.
Egy visszatekintő epizód, mikor Sam és Dean még középiskolába jártak. Sam és Dean titkosan nyomoznak a régi iskolájuknál néhány gyilkos után. Az ügy folytán visszaemlékeznek azokra az időkre, mikor Samet verték a suliban, míg Dean volt Mr. Népszerűség.
HALÁLOSAN SZERETLEK
[Sex and Violence]
2009.02.05.

Sam és Dean egy kicsi Iowa-i városba látogatnak, ahol három férfi is megmagyarázhatatlan módon halálra verte a feleségét. A fivérek rájönnek, hogy a gyilkosságok mögött egy szirén áll, egy olyan teremtmény, ami különböző alakokban képes megjelenni és szörnyen szüksége van a szerelemre, az embereket pedig arra kényszeríti, hogy tegyék tönkre magukat, kifejezve ezzel a ő iránti rajongásukat.

A HALÁL ÉS A FIÚCSKA
[Death Takes a Holyday]
2009.03.12.

Sam és Dean bekukkantanak szellemvilágba – Sam és Dean egy kis városban nyomaznak, ahol az emberek a halállal csalnak. Észreveszik, hogy a kaszások eltűntek, így Pamelához fordulnak segítségért. Pamela a szellemvilágba küldi őket, hogy válaszokat kaphassanak, azonban összefutnak Alastairrel is, aki elrabolta az összes kaszást azzal a céllal, hogy feltörhessék a többi pecsétet is.

VALLATÁS
[On the Head of a Pin]
2009.03.19.

Valaki angyalokat gyilkol. Megtalálják Lucifer kardját, amit az angyalok ellen használnak fel. Castiel és Uriel foglyul ejtik Alastairt és Deant arra kérik, hogy használja fel információ szerzés céljából ellene azt a kínzási módszert, amit odalent tanítottak neki. Samet nagyon is érdekli, hogy Dean nem tudja kezelni a munkát, de ő mindenképp meg akarja csinálni. Habár Alastair feltár pár meghökkentő információt, Dean világa darabokra törik

ILLUZIÓK
[It's Terrible Life]
2009.03.26.
Ha a Winchester testvérek nem vadászok lennének – Dean és Sam normális és önálló életet élnek. Dean egy közösségi személy, aki szeret inni, és váltogatni a rádió állomásai között, hol hírekre, hol rock állomásokra kapcsol. A Sandover Bridge & Iron Company nevezetű cégnél dolgozik Sam mellett. Úgy tűnik, mintha a két testvér nem is ismernék egymást. Ám, miután a munkatársaik sorra öngyilkosságot követnek el, mindketten hozzálátnak a gyilkosságok megfejtéséhez.
A PRÓFÉTA
[The Monster at the End of This Book]
2009.04.02.
Sam és Dean meghökkenve fedeznek fel egy "Supernatural" című képregényt, amiben a saját démonvadász életükről olvashatnak. Felkeresik Carver Edlundot, a könyv íróját, aki elmagyarázza, hogy látomásai vannak a két testvérről, amit megírt egy könyvbe is. Chuck kijelenti, hogy Lilith közeledik és tervei vannak Sam számára.
AZ ELVESZETT FIÚ
[Jump the Shark]
2009.04.23.
Egy új Winchester felbukkanása - A 19 éves Adam felhívja Samet és Deant, John holléte utén kérdezve, és a fiának vallja magát. A fivérek megismerkednek Adammel, feltételezik, hogy ő egy démon, aki csapdába akarja csalni őket. Bár rájönnek, hogy John csakugyan Adam apja, a fiú mesél a "normális" neveltetéséről, ami feldühíti Deant.
DÉMONOK
[The Rapture]
2009.04.30.
Castiel visszatér emberi formájába - Castiel megjelenik Dean álmában, ahol arra kéri a férfit, hogy beszélhessenek valahol négyszemközt, személyesen, mert fontos dolgot kell vele közölnie. Dean és Sam elkezdik keresni Castielt, de helyette Jimmyt találják, Castiel emberi testét, akinek csupán halvány emlékei vannak arról, hogy angyal volt. Jimmy vissza akar térni a normális életbe a családjához, de Dean és Sam aggódik a biztonsága miatt.
A PUSZTULÁS ÚTJA
[When the Levee Breaks]
2009.05.07.
Dean és Bobby csapdába ejtik Samet a pánik szobában - Dean és Bobby bezárják Samet Bobby pánik szobájába, így el tudják belőle távolítani a démonvért. Habár, Bobby tudja, hogy újabb pecséteket fognak feltörni, Deannek azt javasolja, engedjék el Samet, hogy felvehesse a harcot a közelgő apokalipszissel szemben. Dean is így látja, ezért Castieltől kér segítséget. A fivérek nagy szembesítés elé néznek.
LUCIFER DIADALA
[Lucifer Rising]
2009.05.14.

A közelgő Apokalipszist Dean és Sam külön utakon járva próbálják megállítani. Mialatt Sam és Ruby egy démont elfogva próbálnak Lilith nyomára bukkanni, Deant felkeresi Castiel és Zakariás és közlik: itt az idő esküje beteljesítésére. Csakhogy kiderül egy szörnyű titok: az utolsó pecsét maga Lilith.