Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EPIZÓD CÍM ELSŐ VETÍTÉS
EXILE ON MAIN STREET 2010.09.24.

Egy év eltelt, Dean felhagyott a vadászattal és most Lisával, és annak fiával, Bennel él. Sam, miután titokzatos módon kiszabadul pokolbéli börtönéből, megkeresi Deant és közli vele, hogy újra csatlakoznia kell hozzá a vadászaton. Bemutatja őt egy új világnak - egy családnak -, akiről eddig Dean nem is tudta, hogy létezik, a Campbelléknek, édesanyja családjának, akiket nem más vezet, mint Samuel nagypapa.

TWO AND A HALF MEN

2010.10.01.

Sam egy olyan ügyben nyomoz, ahol a szülőket meggyilkolták és a gyermekeik eltűntek. Az egyik bűntett helyszínén rátalál egy gyerekre, akit hátrahagytak és felhívja Deant, hogy segítsen. Vonakodva hagyja ott Lisát és Bent de végül beleegyezik, hogy találkozik Sammel és meglepi öccsét azzal, milyen szülői lett... A testvérek Samuelhez (Mitch Pileggi) viszik a kicsit, aki úgy dönt, vadásznak fogja felnevelni, ami feldühíti Deant. Azonban, mielőtt eldönthetnék a gyermek jövőjét, egy alakváltó tör be hozzájuk és megkísérli elrabolni a babát.

THE THIRD MAN 2010.10.08.

Sam és Dean Castiel segítségét kérik, mikor egy olyan ügyön dolgoznak, amelyben a rendőrtisztek egyiptomi pestisnek tűnő betegségben hunynak el. Castiel megerősíti, hogy Mózes pálcáját használták a rendőrök megölésére, és elmondja a testvéreknek, hogy a mennyben káosz uralkodik, és Isten több fegyverét is ellopták. A hármas együtt indul a rabló keresésére, és hamarosan egy régi ellenséggel találják magukat szemtől szembe.

A WEEKEND AT BOBBY'S 2010.10.15.
JENSEN ACKLES RENDEZŐKÉNT DEBÜTÁL – Miután Bobby rájön, hogy Crowleynak (Mark Sheppard) nem áll szándékában visszaszolgáltatni Bobby lelkét, a vadász a saját kezébe veszi az ügyet. Segítség reményében felkeresi Samet és Deant mivel Crowley egyik legfontosabb titkára derített fényt. Mindezalatt Sam és Dean megtapasztalhatják, hogy mit csinál Bobby egész nap, amikor nem a fivérekkel van.
LIVE FREE OR TWI-HARD 2010.10.22.

Miután egy csapat lány eltűnik, Sam és Dean rájön, hogy egy csoport vámpír ütött tanyát a kisvárosban. Egy két vérszívóval folytatott harc alatt Deant megharapja az egyik és vámpírrá változik… Samuel elmondja Deannek, hogy vissza tudja változtatni, de ahhoz annak a vámpírnak a vérére lesz szüksége, aki megharapta. Dean beszivárog a fészekbe, és belefut az Alfába...

YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH 2010.10.29.

Sam és Dean  egy öngyilkosságsorozat ügyében dolgoznak. Rájönnek, hogy az áldozatok úgy lelték halálukat, hogy brutális igazságnak tették ki őket, ami megőrjítette őket. Kiderül, hogy az Igazság Istennőjét, Veritast próbálják megidézni, aki kényszeríti az embereket, hogy kegyetlenül őszinték legyenek akaratuk ellenére, és Dean a következő áldozat. Rákényszerül, hogy elmondja Samnek, hogyan is érez igazán azzal kapcsolatban, hogy öccse visszatért a pokolból.

FAMILY MATTERS 2010.11.05.

Dean azt gyanítja, Samuelnek hátsó indítékai vannak, de Sam nem hiszi el, hogy a nagypapával bármi gond lenne. A testvérek és Samuel, a többi Campbellel vadászatra indul, ami aztán szörnyű kudarcba fullad.

ALL DOGS GO TO HEAVEN 2010.11.12.

Dean és Sam egy olyan ügyben dolgoznak, ahol vérfarkas tevékenységet gyanítanak, de kiderül, hogy egy bőrsétáló áll a gyilkosságok mögött egy család kutyájának bőrébe bújva, aki/ami bosszút áll gazdái ellenségein. Miután elfogják a kutyát, emberré változik, és elmondja Samnek és Deannek, hogy egy Alfa bőrsétáló több alvó “ügynököt” is teremtett, akik a parancsára lemészárolják családjaikat. Az egyetlen mód, hogy megelőzzék a tömeggyilkosságot az, hogy megkeresik és végeznek az Alfával.

CLAP YOUR HANDS IF YOU BELIEVE 2010.11.19.
Miközben Sam és Dean egy ufó jelenséggel foglalkozik, Deant elrabolják egy gabonakörből. Miután felébred, szembesülnie kell azzal, hogy nem űrlényekkel van dolga, hanem tündérekkel! Sajnálatosan csak Dean látja a tündért, ami állandóan megtámadja, így nehéz dolguk van a lény nyomon követésével és megállításával. A testvérek még jobban összezavarodnak, mikor Sam nyomozása az elfek, gnómok és leprikónok világába kalauzolja őket.
CAGED HEAT 2010.12.03.

Meg elrabolja Samet és Deant, hogy kierőszakolja belőlük a választ arra, hol rejtőzködik Crowley. Sam alkut köt vele – segítenek neki, ha megígéri cserébe, hogy megkínozza érte Crowley-t azért, hogy információt tudjanak meg arról, hogyan szerezzék vissza Sam lelkét. Castiel is csatlakozik hozzájuk, de nehéznek találja együtt dolgozni Meggel.

APPOINTMENT IN SAMARA 2010.12.10.

Dean felkeresi Halált, hogy segítséget kérjen tőle Sam lelkének visszaszerzésében. Halál közli Deannel, hogy segít neki, de csak akkor, ha Dean elvállalja, hogy 24 óráig Halál lesz. Eközben Sam eldönti, hogy mégse kell neki vissza a lelke, és Baltazár segítségét kéri, hogy készítsen egy védő igét, ami távol tartja a lelkét a testétől. Baltazár elmondja Samnek, hogy a varázsige csak akkor működik, ha megvan hozzá az apja vére, de mivel John Winchester már halott, Sam úgy határoz, Bobby is elég jó lesz neki.

LIKE A VIRGIN 2011.02.04.

Dean és Bobby aggódva várják, hogy Sam magához térjen, és megtudják, hogy a Halálnak sikerült-e visszaállítani a lelkét anélkül, hogy elvesztette volna az eszét. Mindezalatt Dean és Bobby egy olyan ügyön dolgoznak, ahol szüzek tűnnek el, és rájönnek, hogy sárkányok állnak az elrablások mögött. Bobby elküldi Deant egy orvoshoz, aki birtokolja az egyetlen fegyvert, amivel le lehet győzni egy sárkányt, Deannek azonban először bizonyítania kell, hogy érdemes rá, mielőtt kézhez vehetné.

UNFORGIVEN 2011.02.11.

Samnek visszaemlékezései lesznek arról, mikor egy ügyön dolgozott Samuellel mielőtt még kapcsolatba lépett Deannel. Sam kap egy rejtélyes sms-t, amiben egy kisvároshoz kap koordinátákat, ezért a testvérek útra kelnek. Dean meglepődik azon, amit a városlakók mesélnek neki Samről, amikor még ott élt.

MANNEQUIN 3: THE RECKONING 2011.02.18.

Ben felhívja Deant és elmondja neki, hogy Lisa bajban van. Dean így magára hagyja Samet egy ügy megoldásában, és hazarohan, hogy megmentse Lisát, de arra nem készült fel, ami az ajtóban fogja várni. Eközben Sam kideríti, hogy a férfi, akit meggyilkoltak, egy olyan kegyetlen vicc része volt, mint az eltűnt női munkatársa.

THE FRENCH MISTAKE 2011.02.25.

Rafael megtámadja Castielt és támogatóit azzal, hogy egy különösen rémisztő angyal bérgyilkost küld Baltazár  Sam, és Dean fejére... Annak érdekében, hogy megvédelmezze Baltazár a testvéreket, egy alternatív univerzumba repíti őket, ahol egy "Supernatural" című sorozat sztárjai, "Jensen Ackles" és "Jared Padalecki" színészek. A testvérek meglepődnek, mikor Castielt egy Misha Collins nevezetű, boldogan tweetelgető színésznek ismernek meg, Sam pedig Ruby férje

...AND THEN THERE WERE NONE 2011.03.04.

Sam, Dean és Bobby Mindenek Anyjának legújabb szörnye után nyomoznak. Eközben belefutnak Samuelbe és Gwenbe akik ugyanarra a kreatúrára vadásznak. Samuel és Bobby között parázs vita robban ki azzal kapcsolatban, hogyan kéne intézni ezt az ügyet.

MY HEART WILL GO ON 2011.04.15.

Miután Baltazár megváltoztatja a múltat azzal, hogy nem engedi elsüllyedni a Titanicot, Sors avatkozik közbe, és elkezdi legyilkolni azokat, akiknek meg kellett volna halni a hajón. Castiel közli Sammel és Deannel, hogy Sors nagyon izgatott az esetükkel kapcsolatban, és csak úgy maradhatnak életben, ha megölik őt.

FRONTIERLAND 2011.04.22.

Miközben megoldást keresnek a testvérek arra, hogyan győzzék le Évát, Dean rábukkan Samuel Colt naplójára a Campbell könyvtárban. Rájönnek, hogy Samuel lehet, tud válaszokat adni nekik, így Sam és Dean megkéri Castielt, hogy küldje vissza őket az időben, hogy ők maguk találkozhassanak vele. Míg Sam vonakodva áll az időutazáshoz, Dean önmagához képest nagyon izgatottan várja a vad Vadnyugatra való utazást.

MOMMY DEAREST 2011.04.29.

Sam, Dean, Bobby és Castiel Éva nyomára bukkan egy oregoni kisvárosban. A fiúk rájönnek, hogy az összes városlakó démonná lett változtatva, de meglepetésükre úgy néz ki, mindannyiuk haldoklik. Mikor végre találkoznak Évával, ő úgy dönt, azzal kínozza a testvéreket, hogy halott édesanyjukat, Mary Winchestert (vendégszereplő) démonként hozza vissza az életbe.

THE MAN WHO WOULD BE KING 2011.05.06.

Sam, Dean, Bobby és Castiel Éva nyomára bukkan egy oregoni kisvárosban. A fiúk rájönnek, hogy az összes városlakó démonná lett változtatva, de meglepetésükre úgy néz ki, mindannyiuk haldoklik. Mikor végre találkoznak Évával, ő úgy dönt, azzal kínozza a testvéreket, hogy halott édesanyjukat, Mary Winchestert (vendégszereplő) démonként hozza vissza az életbe.

LET IT BLEED 2011.05.20.
Egy démon elrabolja Bent és Lisát, hogy Dean közelébe férkőzhessen. Sam és Dean kénytelenek lesznek egy nem sok jót ígérő szövetségessel összeállni, hogy kiszabadítsák őket.
THE MAN WHO KNEW TOO MUCH 2011.05.20.

A Sam fejében felállított fal összeomlik, és elszabadul a pokol. Dean és Bobby most először vannak abban a helyzetben, hogy képtelenek segíteni rajta, és csak nézik, ahogy Sam meghasad. A mennyben vívott háború eléri a kritikus pontot.