Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EPIZÓD CÍM ELSŐ VETÍTÉS
I THINK I'M GONNA LIKE IT HERE 2013.10.08.

Dean kikészül, miután Sam összeesik és az orvos azt mondja Deannek, hogy öccse nem fogja túlélni. Kétségbeesésében Dean üzenetet küld az összes angyalnak a környéken, segítséget kérve az öccsének. Számos dühös angyal indul meg Dean felé, hogy megölje őt, de Ezékiel ér oda először. Eközben Sam az életéért küzd, és ismerős démonokkal is szembe kell szállnia, hogy elérhesse célját. Castiel próbál túlélni a képességei nélkül.

DEVIL MAY CARE

2013.10.15.

Samet sokként éri a meglepetés, mikor Dean felnyitja az Impala csomagtartóját, és elmondja öccsének, hogy elrabolta Crowleyt. Kevin kiakad, mikor meglátja a pokol királyát, de Sam és Dean meggyőzi, hogy szükségük van rá, hogy megtalálhassák az összes démont a Földön. Mindezalatt Abaddon újra felbukkan és azt tervezi, hogy átveszi az uralmat a pokol fölött.

I'M NOT ANGEL 2013.10.22.

Ezékiel elmondja Deannek, hogy Castielt egy csapat angyal üldözi. Dean és Sam azonnal barátjuk keresésére indul, még mielőtt az angyalok csapnának le rá. Castiel próbál kiigazodni a városon, de váratlan meglepetések kerülnek útjába.

SLUMBER PARTY 2013.10.29.

Sam és Dean felfedezi, hogy a Levelek Őrei házában az asztalhoz (ami úgy gyulladt fel, mint egy karácsonyfa, amikor az angyalok elbuktak) egy ősi számítógép tartozik. Rájönnek, hogy ha működésbe tudják hozni a gépet, akkor nyomon tudják követni az angyalokat. Ki mást hívnának segítségül, mint a legjobb IT lányt, akit ismernek, Charliet? Miközben elmozgatják a hatalmas gépet, előtűnik egy eldugott varázstarisznya, ami egy mágikus zöld szövetes falat hoz létre. Sam és Dean áttör rajta, és nem mást, mint azt a bizonyos és egyetlen Dorothyt találják benne az Ózból. A lány önmagát és a Gonosz Boszorkányt ejtette csapdába a falban még évekkel ezelőtt, hogy megakadályozza a boszorkányt abban, hogy megtalálja a kulcsot, ami azt a kaput nyitná ki, ami az ő és Óz világát köti össze. Amint a fal leomlik, egy súlyos és mágikus csata veszi kezdetét, ami azzal fenyeget, hogy romba dönti a Levelek Őrzőinek házát.

DOG DEAN AFTERMOON 2013.11.05.

Miközben két bizarr halálesetben nyomoznak, Sam és Dean rájön, hogy van egy szemtanúja a borzalmas gyilkosságoknak – egy német juhászkutya. Aggodalmaskodva próbálnak rájönni, hogy boszorkánnyal, alakváltóval vagy más természetfeletti szörnyeteggel van dolguk, mikor a srácok felkutatnak egy varázsigét, ami lehetővé teszi Deannek, hogy “kommunikáljon” a kutyával. Sajnálatos módon a varázsige olyan mellékhatásokkal jár, amit senki nem látott előre.

HEAVEN CAN'T WAIT 2013.11.12.

Castiel állást kap a Gas-N-Sip üzletben és kezdi élvezni is az életét emberként. A helyi újság főcíme felhívja a figyelmét, ami a környékbeli eltűnésekről szól, így felhívja Deant, hogy segítsen neki kinyomozni az ügyet. Dean tudja, hogy Samet/Ezékielt távol kell tartania Castieltől, ezért azt mondja Samnek, hogy neki és Kevinnek Crowleyval kell maradnia megfejteni a táblát. Crowley beleegyezik, hogy segít Samnek és Kevinnek, cserébe egy telefonhívást akar a pokolba.

BAD BOYS 2013.11.19.
Deant felhívja egy régi barát, Sonny aki a segítségét kéri egy szellemmel kapcsolatban. Sonny egy olyan otthont vezet, ahová bűnöző gyerekeket küldenek; Dean is járt ott étel lopásáért, amikor fiatalabb volt. Sam megdöbben a hír hallatán, mivel ő nem tudott erről; több információ iránt is érdeklődik, de Dean kerüli a válaszadást. Egy újabb gyilkosság történik, miközben az épületben vannak, ezért még jobban igyekeznek, hogy megtalálják az elkövetőt, mielőtt újabb életet olt ki. Eközben Dean felkeres egy régi barátnőt és felidézi az ott töltött időt a háznál.
ROCK AND A HARD PLACE 2013.11.26.
Mills seriff felhívja Samet és Deant, hogy a segítségüket kérje a kis városában történő gyilkosságok megoldásában. Miután rájönnek, hogy mind a négy áldozat a helyi templom szüzességi csoportjába tartozott, úgy döntenek a testvérek, hogy az ügy felgöngyölítése érdekében belépnek ebbe a csoportba. Mikor Dean eltűnik, Sam és Mills seriff rájön, hogy akármire is vadásznak, az rabolta el Deant is, így összefognak, hogy megmentsék őt.
HOLY TERROR 2013.12.03.
Miután egy súlyos angyalirtás történik, Sam és Dean a helyszínre érkezik, ahol meglepetésükre Castielbe botlanak. Nyomozás alatt Castielt elrabolják és megkínozzák. Eközben Dean elkezdi megkérdőjelezni Ezékiel parancsait, és elgondolkozik rajta, hogy ideje lenne elmondani Samnek az igazságot.
ROAD TRIP 2014.01.14.

Dean teljesen feldúlt állapotban van Kevin halála után, és megfogadja, hogy megtalálja azt az angyalt, aki megölte, de nem csak azért, hogy Samet kiszabadítsa, hanem hogy bosszút is álljon. Castiel megérkezik a bunkerbe, és azt javasolja, hogy próbálják meg Sam és az angyal agyát szétválasztani, hogy megmondhassák Samnek, hogy valahogy űzze ki Gadreelt magából. Mindazonáltal van egy kis probléma: az egyetlen személy, aki tudja, hogyan kell azt csinálni az Crowley.

FIRST BORN 2014.01.21.

Annak érdekében, hogy Crowley visszaszerezze a Pokol Királyának címét Deanhez fordul segítségért, méghozzá az “Első Penge” megkeresésében, ami az egyetlen olyan penge, ami megölheti Abbadont. Tudván, hogy Dean tartozik Crowleynak Sam megsegítéséért, és ő is halottan akarja látni Abbadont, Dean beleegyezik és a páros elindul felkutatni a fegyvert. Crowley és Dean azonban teljesen felkészületlen, mikor megtudja, hogy kinek a birtokában van a kard – Káinnak, az első fiúnak. Eközben Sam a bunkernél van Castiellel, aki észreveszi, hogy maradt Samben valamennyi kegy. Ha ezt sikerülne kivonni belőle, azzal le tudnák nyomozni Gadreelt. Az egyetlen probléma ezzel az, hogy a procedúra maradandó sérülést okozhat Samnek.

SHARP TEETH 2014.01.28.

Miután Sam és Dean megtudja, hogy Garth kórházba kerül, elmennek meglátogatni őt. A Kevin miatti bűntudat súlya alatt Dean kérdőre vonja Garthot, hogy hová tűnt és követeli, hogy elmondja, merre járt. Garth kifogást keres, majd lelép a testvérek elől. Sam és Dean nem érti, miért menekülne előlük Garth, ezért utánanyomoznak egy kicsit. Ledöbbenti őket, amit találnak.

THE PURGE 2014.02.04.

Sam és Dean olyan ügyben nyomoz, ahol az áldozatok haláluk után rengeteg súlyfeleslegtől szabadultak meg. A testvérek boszorkányokra gyanakodnak, ezért beépülnek abba a jól menő gyógyfürdőbe, ahová az áldozatok azért jártak, hogy plusz kilóiktól megszabaduljanak. Míg Samet fitnesz edzőnek veszik fel, Dean a konyhai feladatokat látja el. Miután Dean elcsen egy kis romlott kaját, amitől aztán elájul, a fiúk rájönnek, hogy valaki drogozza a vendégeket, és szó szerint kiszívja belőlük a zsírt, amíg meg nem halnak.

CAPTIVES 2014.02.25.

Sam és Dean megdöbbenve veszi észre, hogy a Levelek Őrzőinek (Men of Letters) bunkerét kísértik. Nyomozásuk során egy raktárépülethez érnek, ahol a démonok a számukra legfontosabb értéket tartják. Eközben Castielt elfogja Bartholomew.

#THINMAN 2014.03.04.

Meggyilkolnak egy tinédzser lányt, és az utolsó szelfin, amit magáról készített a támadás előtt, egy kísérteties alak látható a háttérben. Annak érdekében, hogy Dean és Sam lefoglalja magát, Washingtonba indulnak, hogy megtalálják a szellemet. Miközben a testvérek a lány édesanyját, Betty-t kérdezik ki, meglepődnek, mikor az anyuka hideg helyekről és meghibásodásokról kezd mesélni. Miután megkérdezik tőle, hogy miért hozza fel a paranormális jeleket, Betty azt feleli, hogy az odaát-szakértők hozták fel a témát, akik korábban telefonáltak. Ezután felbukkan Harry és Ed, a két odaát-szakértő.

BLADE RUNNERS 2014.03.18.

Dean frusztrált, amiért nem találja Crowleyt, pedig megígérte, hogy megtalálja az Első Pengét. Mikor Crowley végre felhívja Samet és Deant, elárulja a testvéreknek, hogy átesett a ló túloldalára, emberi vért adott be magának és most a segítségükre szorul. Tovább rontva a helyzeten, Crowley egy démon segítségét kérte a vérutánpótláshoz, aki azonban feladta őt és Winchesteréket Abaddonnak. A testvéreknek előbb kell megtalálnia a pengét Abaddonnál, ezért a Levelek Őrzői egyik tagjának segítségét kérik.

MOTHER'S LITTLE HELPER 2014.03.25.

Dean Káin Jelének utóhatásaival küzd. Ezalatt Sam egy olyan ügyről hall, ahol kifejezetten puritán emberek erőszakos gyilkosokká válnak. Sam megszállásra gyanakszik, és azt javasolja Deannek, hogy nézzék meg az esetet, de Dean közli Sammel, hogy menjen nélküle. Miközben Sam a városlakókat kérdezi ki, találkozik egy Julia nevű idősebb hölggyel aki elmondja Samnek, hogy 1958-ban a Levelek Őrzői a városba jöttek. Julia elmeséli Samnek a fiatal Henry Winchester és női társának, Josie Sands történetét. Mialatt Sam távol van, Crowley próbára teszi Deant.

META FICTION 2014.04.15.

Metatron megpróbálja rávenni Castielt, hogy egyesítsék erejüket. Castiel azonban még mindig dühös Metatronra, ezért ajánlatát visszautasítja, ami egy meglepő tervet indít el. Ezalatt Sam és Dean elfogja Gadreelt.

ALEX ANNIE ALEXIS ANN 2014.04.22.
Mills seriff felhívja Samet és Deant, hogy értesítse őket arról, hogy megölt egy vámpírt, aki megtámadta az egyik őrizetben lévő, Annie nevű lányt. Kinyomozzák, hogy Annie-t egy vámpírcsalád rabolta el abból a célból, hogy a lány majd hozzájuk csalogatja az áldozatokat, akikből később táplálkozhatnak. Mills seriff megpróbálja kiszabadítani a lányt fogvatartóitól, de a nehezebbik utat választva jön rá, hogy a család mindig az első.
BLOODLINES 2014.04.29.
Sam és Dean egy ügyben nyomoz Chicagóban, ahol rájönnek, hogy maffia-szerű szörnycsaládok titokban, az emberek tudta nélkül irányítják Chicagót. Az egyik ilyen család az alakváltóké, akiket Margo Lassiter irányít, vezetői pozíciója azonban megrendül, mikor a bátyja, David hazatér. A másik uralkodó család vérfarkasokból áll, akiknek a vezetője Julian Duval. Miközben Chicagóban tartózkodik Sam és Dean, találkoznak Ennis-szel, akit személyes bosszú hajt a szörnyek ellen. Winchesterék figyelmeztetik Ennist a vadászélet mibenlétéről, de ő nem hallgat rájuk, és veszélyes ösvényre keveredik.
KING OF THE DAMNED 2014.05.06.
Castiel elfogja Metatron egyik angyalát, majd Sam és Dean segítségét kéri a kihallgatásban. Dean feltűnően lelkesen megy segíteni, amit Sam észre is vesz. Eközben Abaddon azt követeli Crowley-tól, hogy segédkezzen Sam és Dean meggyilkolásában. Mikor visszautasítja, Abaddon megosztja vele a meglepő alku tárgyát. Továbbá Castiel találkozót szervez Gadreelel.
STAIRWAY TO HEAVEN 2014.05.13.
Miután komoly rajtaütés éri az angyalokat, Castiel Samet és Deant hívja segítségül. Induláskor Dean kifejezetten ragaszkodik az Első Pengéhez, amit Sam aggódva szemrevételez, aggódva amiatt, hogy mi az ára a Penge használatának. Ezalatt Castiel ledöbben, mikor megtudja, hogy az angyal, aki a támadást szervezte, az ő követője volt, és az egészet Castiel nevében vitte véghez. Dean rájön, hogy összeesküvést szerveznek Castiel angyal követői, és az egész közepén ott van Tessa, a kaszás.
DO YOU BELIEVE IN MIRACLES? 2014.05.20.

Dean megérzi az Első Penge hatását, Metatron pedig megindul az emberiség ellen. Ezalatt Sam Dean és Castiel kénytelen szembenézni a megdöbbentő következményekkel, miután szembeszállnak Metatronnal.